RING OSS - 036-330 29 27

Takläggare Jönköping

RING OSS - 036-330 29 27

Takläggare

vi lägger alla slags tak i Jönköping

Kontakta oss - den här sidan om takläggare i Jönköping är ledig och kan bli er!

Nedan är exempel på text som kan stå kvar eller skrivas om för att anpassa just efter ert företag.

Vi är takläggare och plåtslagare som är måna om att lägga trygga tak. Ingen vill ha läckande tak och därför lägger vi trygga och säkra tak som ska hålla mot många regnväder, snöstormar och annan nederbörd. Med trygga tak, vill vi att du som har ett nytt tak på ditt hus, ska vara trygg med att taket håller för många år framåt.

Bara tanken på att få ett tak som läcker in nederbörd, får det att rysa i den mest luttrade villaägaren. Men vi som arbetar med detta, vet att det inte bara handlar om att ställa en hink under vattenläckan. När väl vattnet har börjat droppa in i huset, återstår stora renoveringar efter det. Allt som fukten har angripit, måste rivas ut, torka ut och sedan ersättas med nytt material. Då anser vi att det är bättre att lägga trygga och säkra tak ända från början.

Så bygger vi tak i Jönköping

När vi kommit överens med dig, som kund, om att lägga tak i Jönköping och vilka material till yttertaket, som du önskar dig, bygger vi först själva konstruktionen för taket.

  • Vi bygger takstolar – för taket ska ligga på rätt sätt och nederbörden ska falla av, bygger vi först takstolar som hela taket ska vila på.
  • Vi lägger takläkt och takpapp. Under takstolarna bygger vi med luftspalt, takläkt och isolering. När väl takstolarna är på plats bygger vi läkt och takpapp som håller fukten borta.
  • Vi kan lägga plåttak, tegeltak eller något annat material – när läkten och takpappen är på plats lägger vi sedan på det takmaterial som du önskar dig; plåttak, tegeltak, Shingeltak eller varför inte papptak?
  • Vi kan montera hängrännor och stuprör – när sedan yttertaket är på plats, monterar vi isolering, hängrännor och stuprör. har du en skorsten, bygger vi isolering kring den, så att inte fukten hittar in till den.
  • Vi kan även montera takstege, taksteg och snörasskydd – när taket är nästan klart, monterar vi även produkter som gör ditt tak till en trygg plats för alla som ska renovera eller skotta snö på det.

Vi renoverar och gör säkrare tak

Vi som är takläggare får ofta frågor om vi utför takrenovering - och det gör vi också. Som privatperson är det alltid möjligt att kunna dra av för ROT-avdraget på sin inkomstskatt. Det sänker arbetskostnaderna för en takomläggning, takrenovering eller en taktvätt.

När vi arbetar med tak är säkerheten för dig som får nytt tak, en prioritet. Men det gäller även den som arbetar uppe på taket. Därför monterar vi alla takstegar, taksteg, hängrännor, skorstenssteg, snörasskydd, med mera, så att du när du måste upp på taket, kan arbeta tryggt där.

Ta kontakt, berätta vilket tak du önskar dig så får du en kostnadsfri offert!