RING OSS - 036-330 29 27

Takläggare Jönköping

RING OSS - 036-330 29 27

Om oss

Om oss

Erbjuder ert företag tjänster som takläggare i Jönköping? Vi på Addictive Group Media AB hyr ut landningssidor till kunder som vill få nya kundkontakter och bra ranking på Google.

Vi hjälper er skapa er nästa stora affär – kontakta oss för att hyra den här sidan om ventilation i Skåne och forma den efter ert företag!

Välkommen till din takläggare i Jönköping. Vi erbjuder - förutom takläggning - även takbyte, takrenovering - och alla slags tjänster som har med takläggning och takarbete att göra.

Vårt företag finns i Grästorp men vi får uppdrag från stora delar av landet. Förutom att vi arbetar som takläggare i Jönköping, och i övriga Smålan, såsom i  Huskvarna, Lidköping och Nässjö, arbetar vi även som takläggare i Karlstad och i Närke som takläggare i Örebro. Vi arbetar även i västra Sverige som takläggare i Göteborg.

Viktiga certifieringar och kompetens

För att möta våra kunders efterfrågan på hög kvalitet på våra tjänster - som takläggare i Jönköping - ser vi ständigt till att höja vår kompetens. Därför har vi certifieringar inom:

  • Bas-P
  • Bas-U
  • ISO 9001
  • ISO 14001
  • AFS 2013:04
  • Heta arbeten

Dessutom arbetar vi med ID06-legitimation, vilket innebär att vi alltid kan legitimera oss för alla på de olika arbetsplatser som vi arbetar. Vi är också medlemmar i viktiga branschorganisationer som SKSR och Villaägarnas riksförbund för att kunna hänga med i den utveckling som pågår inom tak- och byggbranschen.

ID 06             SKSR           Villaägarnas riksförbund

Vi arbetar enbart med de bästa materialleverantörer för att kunna bygga tak med hög kvalitet. Ta kontakt om du önskar dig ett tak av hög kvalitet!

XL Bygg         Orama fönster        kvik